Stagiair Commerciële Zaken Jupiler League
Coöperatie Eerste Divisie

Stagiair Commerciële Zaken Jupiler League

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf Coöperatie Eerste Divisie
Locatie Zeist
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 5 februari 2018
Periode +/- 6 maanden
Stagevergoeding Marktconforme vergoeding
Weekend/avond? Nee
Rijbewijs? Nee
Marit
Vragen? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Hoe ziet deze kans eruit?

De Coöperatie Eerste Divisie (CED) is op zoek naar een enthousiaste, creatieve en talentvolle commerciële stagiaire met een passie voor sport!

De Jupiler League is de op één na grootste sportcompetitie van Nederland. Met ruim 1,2 miljoen bezoekers in de stadions per seizoen, veel aandacht via televisie, radio en internet is de Jupiler League een goed gevolgde competitie met een enorme impact op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Dit alles door een sterke samenwerking met landelijke partners zoals Fox Sports, GreenFields Ten Cate, Sportdirect.com, Southfields, Opta, Voetbal International, OFS, SLAM! en uiteraard naamgevend partner Jupiler.

Sinds 6 juli 1999 hebben alle Eerste Divisie (Jupiler League) clubs zich verenigd in de overkoepelende organisatie Coöperatie Eerste Divisie (CED). De CED behartigt de belangen van alle clubs uitkomend in de Jupiler League in het algemeen en de gemeenschappelijke commerciële belangen in het bijzonder, waaronder het sluiten van overeenkomsten met derden. De CED is eveneens gesprekspartner van alle stakeholders rondom de zestien (individuele) clubs, zoals de KNVB, Eredivisie en de (lokale) overheid.

Werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Verkennen van de voetbalmarkt op het gebied van sponsoring
  • Uitvoeren van voetbal(sponsor)marktonderzoeken
  • Inzicht krijgen, interpreteren, toetsen en evalueren van de huidige lokale sponsors bij de Eerste Divisie clubs
  • Commerciële kansen zien en uitwerken voor de Jupiler League
  • Presentaties voor (sales)-proposities maken
Type speler

Wij zoeken een enthousiaste, creatieve hbo-student(e) met (bij voorkeur) de studierichting commerciële economie/ management. Ben jij zelfstandig, creatief en nauwkeurig? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Het is belangrijk dat je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden en veel ervaring hebt met het maken van presentaties.

Speelomstandigheden

Wij bieden jou een leuke en leerzame stageplaats in het hart van het Nederlandse voetbal met marktconforme stagevergoeding. Tijdens de stage werk je vanuit ons kantoor in Zeist samen met verschillende partijen waaronder KNVB, KNVB Expertise, Eredivisie CV en de FBO. Een geweldige locatie tegenover het bondsbureau van de KNVB. Er is voldoende ruimte voor het uitvoeren van een stageonderzoek welke in overleg zal worden vastgesteld. Heb je al ideeën voor een mogelijke onderzoeksrichting dan gaan we daar graag over in gesprek.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de eerste of tweede week van december.

Skills
  • Creatief
  • Zelfstandig
  • Communicatief sterk
  • Sociaal
  • Gedreven
Marit
Vragen? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
KNVB Talent Team magazine

Schrijf je nu in en ontvang 2 keer per jaar ons magazine.