Stagiair Sportredactie

Stagiair Sportredactie

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf Eyecons
Locatie Amsterdam
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 1 februari 2019
Periode +/- 5 maanden
Eyecons
Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel

Eyecons is een joint venture van sportmarketingbureau House of Sports en sportproducent Southfields. Met haar gebundelde kennis en expertise, aangevuld met slimme techniek, willen wij de sport maximaal laten renderen. De missie van Eyecons is om het grootste (sport) exploitatie platform van de sport te worden.


Het exploiteren van alle vormen van sport video-content via diverse distributievormen waaronder ons eigen Video On Demand platform, vormt het hart van onze strategie. We creëren daarmee op een duurzame manier de ultieme fancommunity van de sport.

Per direct zoeken we een sportfanaat die het redactie en productie team kan versterken als stagiair (HBO) voor ons team (in Amsterdam).

Over de stage(plek)

Southfields produceert voor zowel TV (bijv. Champions League; Premier League; Ziggo Sport Formule 1; Tour du Jour; Keuken Kampioen Divisie) als online (Team Lotto Jumbo; PSV TV; KNVB/Oranje Leeuwinnen; TeamNL) videoproducties binnen de sportwereld in Nederland en buitenland. Tijdens je stage krijg je veel te maken met de redactie van Southfields en kun je uiteraard meelopen in bovenstaande producties.


Eyecons zit in het kantoor van Southfields en produceert op dit moment o.a. de Tweede Divisie voor FOX Sports en de Hoofdklasse Hockey voor Ziggo Sport. Daarnaast doen we veel online videoproducties. Binnen afzienbare tijd zal Eyecons een eigen Video On Demand platform lanceren waarop vele Nederlandse sporten en sporters te bekijken zijn. Denk hierbij aan reportages over sporters, aftermovies van belangrijke (wedstrijden)dagen en series van contentitems. Je krijgt al direct veel verantwoordelijkheden binnen deze projecten.

  • Je doet een relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld Journalistiek, Communicatie of Media, en hebt affiniteit met sport;
  • Je vindt het interessant om met creatieve (video)concepten te komen en helpt mee om deze uit te werken;
  • Je werkt niet alleen het concept uit maar zorgt ook dat er wordt nagedacht over de online distributie, bijvoorbeeld via social media en onze platformen;
  • Je werkt netjes en bent representatief tegenover gasten en klanten;
  • Een rijbewijs is een pré.

Een kantoor met een top uitzicht over het IJ in Amsterdam, vol jonge en sportieve collega’s die graag een potje darten en pingpongen.
Serieuze verantwoordelijkheden en uitdagende projecten, je kan meekijken bij de grootste sportproducties van Nederland. Een goeie, marktconforme stagevergoeding.

  • Communicatief sterk
  • Teamplayer
  • Creatief
  • Proactief 
Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel
Stage alert!

Ontvang elke week de nieuwste stages direct in je mailbox!