Stage Events Maatschappelijke Zaken

Stage Events Maatschappelijke Zaken

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf MVV Maastricht MVV Maastricht
Locatie MVV Maastricht
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 28 augustus 2017
Periode +/- 5 maanden
Stagevergoeding nee
Weekend/avond? Ja
Rijbewijs? Nee
Marit
Vragen? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Vacature omschrijving

Je loopt stage op de Afdeling Maatschappelijke Zaken van MVV Maastricht. Tijdens je stage krijg je de voorbereiding, organisatie en coördinatie van diverse maatschappelijke activiteiten en events onder je hoede. Je krijgt veel werkruimte en eigen verantwoordelijkheid om je werkzaamheden tot een goed einde te brengen.  

Wie zoeken wij?
  • HBO student, met een studie richting Evenementen

MVV Maastricht zoekt een leergierige stagiair die niet bang is om zijn vrouwtje/mannetje te staan en goed om kan gaan met veel eigen verantwoordelijkheid. 

Wat bieden wij?

MVV Maastricht biedt een interessante, dynamische, veelzijdige, informele en zeer uitdagende leer- en werkomgeving. Je komt in aanraking met alle facetten binnen een Betaald Voetbal Organisatie. Je staat nauw in contact met spelersgroep én (technische) staf van MVV Maastricht. Naast het feit dat je in aanraking komt met veel (maatschappelijke) organisaties en instellingen tijdens de diverse activiteiten, en je je netwerk binnen je stageperiode flink kunt uitbreiden, word je ook betrokken bij alle wedstrijden van het eerste elftal van MVV Maastricht. Spanning en sensatie gegarandeerd in Stadion de Geusselt!

Competenties

Als stagiair binnen MVV Maastricht beschik je over c.q. zijn je sterke punten:

  • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Nemen van eigen initiatief;
  • Je bent niet op je mondje gevallen;
  • Je hebt géén 9 tot 5 mentaliteit, je bent tenslotte werkzaam in de sport- en eventwereld.
Marit
Vragen? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
“ "Ik ben ook ooit bij MVV Maastricht begonnen als stagiair. Mijn droomstage! Meteen werd ik, als het ware, in het diepe gegooid. Op school leer je veel, maar ik moet zeggen dat ik in mijn periode als stagiair bij MVV zo ontzettend veel heb geleerd in een hele korte periode. Dat komt omdat je veel verantwoordelijkheid krijgt toebedeeld. MVV is tenslotte maar een kleine organisatie. Je komt met alle facetten van een BVO in aanraking. Het mooie is, dat de voetbalwereld zo dynamisch is, en dat je iedere dag weer met verrassende, nieuwe dingen wordt geconfronteerd. Een uitdaging, die ik nu al meer dan 11 jaar dagelijks beleef. Dus wie weet wat er, als stagiair(e) bij MVV voor je in het verschiet ligt..." ”
Stijn Vullings - Manager PR/Communicatie en MVO
Mis je droomstage niet!

Ontvang 1x per maand de nieuwsbrief met de meest actuele stages en informatie!

Onze website maakt gebruik van cookies.   SLUITENClose