Stagair Marketing Kidsclub en Young Reds

Stagair Marketing Kidsclub en Young Reds

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf FC Twente
Locatie Enschede
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 1 februari 2019
Periode +/- 5 maanden
FC Twente
Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel

FC Twente is een betaald voetbal organisatie. Een regionale club met landelijke uitstraling. Trots, Ambitie en Noaberschap zijn de drie pijlers waarop het beleid van de club steunt.

De FC Twente Kidsclub & Young Reds is de afdeling binnen FC Twente die zich richt op de fans t/m 18 jaar. Met ruim 7.544 leden is de FC Twente Kidsclub de snelst groeiende vereniging binnen FC Twente en is voor kinderen in de leeftijd van van 0 tot en met 12 jaar. De Young Reds heeft ruim 4.410 leden en richt zich op jongeren in de leeftijdsgroep van 12 tot 18 jaar. Gezamenlijk tellen deze groepen meer dan 12.000 leden. Het hele jaar door organiseren de Kidsclub & Young Reds activiteiten voor haar leden, waarbij FC Twente centraal staat.

Als HBO-stagiaire ben je onderdeel van de afdeling Kidsclub & Young Reds, Je draait mee met de dagelijkse werkzaamheden die bestaan uit mails afhandelen, telefoon beantwoorden, websitebeheer en Social Media beheer (Facebook, Twitter en Instagram), alsmede de voorbereiding van de wedstrijdactiviteiten op het veld en de activiteiten buiten wedstrijddagen om. Verder ondersteun je in de administratie van onze leden, zoals invoeren van nieuwe leden, bijhouden van wijzigingen e.d. Je helpt ook mee met het opstellen en versturen van nieuwsbrieven/flitsen aan de leden. Met ons enthousiaste team werk je in een dynamische en creatieve omgeving.

Wij zoeken een stagiaire met een relevante HBO-opleiding zoals bijvoorbeeld (sport) marketing, evenementen en communicatie. Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal. Affiniteit met voetbal maar ook met kinderen en het staan voor groepen (pré). Op wedstrijddagen (thuis) meewerken is voor jou geen probleem. Je bent accuraat, pro-actief, commercieel en creatief ingesteld. Je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en je bent 40 uur per week beschikbaar. Je werkt nauw samen met andere afdelingen, medewerkers én vrijwilligers. Je bent vanaf 1 februari 2018 tot en met 1 juli 2018 beschikbaar.

Studenten moeten naast de dagelijkse werkzaamheden een zelfstandig project (opdracht) uitvoeren dat aansluit bij de opleiding. Deze opdracht is in overleg met de medewerkers van de Kidsclub & Young Reds.

Je vaardigheden & kennis

 • Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen m.b.t. nieuwe internet- en mobiele toepassingen
 • Je hebt affiniteit, kennis en ervaring met computerprogramma’s (snel nieuwe softwareprogramma’s onder de knie krijgen)
 • Je kunt goed werken met Office-programma’s Word/Excel.
 • Je beheerst de Nederlandse taal foutloos in woord en geschrift
 • Je hebt kennis van Social Media
 • Samenwerken met een enthousiast en betrokken team die ervoor zorgen dat jij een leerzame stage krijgt waarbij je jezelf naar een hoger niveau kan tillen.
 • Een dynamische, creatieve en ambitieuze werkomgeving
 • Je beleeft elke thuiswedstrijd de sfeer in De Grolsch Veste
 • Mensen vinden je enthousiast, sociaal, energiek en vrolijk
 • Je kunt zelfstandig werken, maar ook goed in teamverband
 • Je bent doelgericht, taakgericht én servicegericht, waarbij je de planning goed in de gaten houdt
 • Je hebt een actieve en assertieve houding (ziet zelf het werk liggen en pakt het op, denkt mee, vraagt als dingen niet duidelijk zijn)
 • Je kunt meerdere klussen tegelijk op je nemen zonder het overzicht te verliezen; dus je bent stressbestendig
 • Je bent accuraat/secuur
 • Je hebt een flexibele houding en wilt af en toe best dat uurtje meer pakken of ’s avonds of in het weekend meehelpen met een leuke activiteit
Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel
Stage alert!

Ontvang elke week de nieuwste stages direct in je mailbox!