Stagiair Webdevelopment Eyecons

Stagiair Webdevelopment Eyecons

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf Eyecons
Locatie Amsterdam
Soort stage Afstudeerstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 1 februari 2019
Periode +/- 5 maanden
Eyecons
Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel

Eyecons is het media, marketing en fandata exploitatieplatform ten dienste van de Nederlandse sport. Wij zijn een joint venture van sportmarketingbureau House of Sports en sportproducent Southfields en willen met haar gebundelde kennis en expertise, aangevuld met slimme techniek, de sport maximaal laten renderen. De missie van Eyecons is om het grootste (sport) exploitatie platform van de sport te worden.
Het exploiteren van alle vormen van sport video-content (inclusief user generated content) via diverse distributievormen over alle relevante, maar ook ons eigen OTT platform, vormt het hart van onze strategie. Via o.a. sport video-content verrijken we het profiel van de ‘fan’ en creëren we daarmee op een duurzame manier de ultieme fancommunity van de sport.

Toffe afstudeeropdracht of eindstage als webdeveloper! Eyecons werkt aan een uniek digitaal platform waarbinnen we plek hebben voor een innovatieve developer. Tijdens jouw opdracht of stage werk je samen met het scrum-team en ervaren ontwikkelaars. Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen onderdeel, daarbij zijn wij jouw klankbord en helpen we waar nodig met tips en adviezen.

Afhankelijk van jouw expertise en ambities ga je als front- of back-end developer aan de slag. Talen en frameworks die wij gebruiken:

Javascript (ReactJS en jQuery), PHP7 (Flight), MySQL

Tijdens iedere sprint (2 – 4 weken) komen alle aspecten aan bod, van ontwerp t/m realisatie en implementatie.

Ben jij die gedreven high potential naar wie wij op zoek zijn?!

Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel
Stage alert!

Ontvang elke week de nieuwste stages direct in je mailbox!