Stagiair Journalistiek

Stagiair Journalistiek

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf PSV
Locatie Philipsstadion
Soort stage Meewerk- en afstudeerstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 2 januari 2019
Periode +/- 6 maanden
PSV
Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel

PSV is een van de meest vooraanstaande voetbalclubs van Nederland. De club kent een rijke historie en zal constant streven naar de Nederlandse top met Champions League-ambities en professionaliteit op en rond het veld. PSV is niet alleen op het veld constant in beweging, ook buiten het veld wordt er alles aan gedaan om succesvol te zijn. Ook zonder voetbaltalent is een carrière binnen PSV mogelijk.

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) Journalistiek voor de afdeling Marketing & Media, vanaf januari 2019.

  • HBO student Journalistiek;
  • Flexibel;
  • Interesse in sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder;
  • Multifunctioneel op mediagebied;
  • Uitstekende schriftelijke communicatieve vaardigheden

Marketing & Media is op veel vlakken actief om verschillende mediaplatformen in te zetten met als doel de versterking van het merk PSV. Bovendien bewaakt de afdeling de identiteit en huisstijl van PSV in alle uitingen; die allemaal in eigen handen zijn wat betreft redactie, productie en publicatie. De afdeling richt zich op de promotie en exploitatie van alle PSV-diensten en producten en verzorgt alle communicatie voor onder meer kaartverkoop, commerciële zaken & relatiebeheer, merchandising en wedstrijdorganisatie.

PSV Media geeft in eigen beheer een breed, cross mediaal pakket van (club)journalistieke publicaties en periodieken uit. Op gebied van print zijn dat onder meer PSV Magazine, PSV Business Magazine, Phoxy Magazine, FC PSV Magazine en alle andere uitingen. Op de website PSV.nl komen maandelijks honderdduizenden unieke bezoekers voor het laatste officiële PSV-nieuws. De prijswinnende site biedt onder meer nieuws, verslagen, reportages, spelersinfo en achtergronden van de club. De diversiteit van doelgroepen is groot.

De stagiair maakt onderdeel uit en werkt mee in de gehele Marketing & Media maar de kerntaken zijn gericht op het vakgebied Journalistiek. Oftewel het redactioneel invullen, controleren en bewaken van het gehele portfolio aan eigen media van PSV: print media en online. De student werkt samen met en wordt begeleid door de redacteur van onze organisatie. De student schrijft zelfstandig over zaken bij en rondom PSV zowel voor print als voor internet.

     

Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel
Stage alert!

Ontvang elke week de nieuwste stages direct in je mailbox!