Stagiair bij dé startup van de KNVB
Kicks

Stagiair bij dé startup van de KNVB

Stagebedrijf Kicks
Locatie Zeist
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau WO
Startdatum Per 1 september 2018
Periode +/- 6 maanden
Stagevergoeding € 300,00
Weekend/avond? Nee
Rijbewijs? Nee
Scoren!
Stan
Vragen? Stan helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Stan 0418-784050
Hoe ziet deze kans eruit?

#S.O.S.!
kicks zoekt hulp. Wij zijn een start-up die wordt gesteund door de KNVB. Omdat we een start-up zijn kennen mensen ons nog niet. En weten mensen niet wat we doen of waar we voor staan. Maar dat ga jij samen met ons veranderen. Het liefst per direct en voor een paar maanden. Als stagiair, werkervaringszoeker of portfoliobouwer.

#overkicks
kicks organiseert voetbal voor mensen met een drukke agenda. Dat zijn over het algemeen mannen en vrouwen tussen de 19 en 35 jaar. Lees hier meer over ons: https://playkicks.nl/about.

  1. Bij ons ga je hele uiteenlopende dingen doen; van het begeleiden van een marketing-actie of campagne tot het interviewen van een voetballer. En van het plaatsen van een goeie Instagram-post tot het organiseren van een fotoshoot
  2. Bij ons krijg je de kans om een nieuw merk vanaf de grond op te bouwen. En daar nemen we jouw mening en werk serieus in
  3. Wij gaan je helpen bij de dingen die je minder goed kunt. Door ze voor te doen, samen te doen of door je voor de leeuwen te gooien. Zo leer je tenminste wat.
Type speler

We vinden het belangrijk dat je je kunt voorstellen wat een kicks-voetballer leuk vindt om te zien of lezen. Om daarachter te komen ben je nieuwsgierig en stel je goede vragen. Je gaat zelf op zoek naar een mooie foto of interessant artikel om door te plaatsen. En als je niks kunt vinden maak je het zelf. Ook belangrijk: je zit in je derde jaar en hoeft geen onderzoek te doen. 

#noCV

We zijn nog niet heel erg benieuwd naar je CV of motivatie, dat komt in een gesprek wel. We zijn wel benieuwd naar jouw portfolio, blog of andere verzameling van jouw werk tot nu toe. En we zijn benieuwd of je begrijpt waar kicks voor wil staan. Daarom vragen we je drie dingen:

  1. Deel je portfolio met ons. Of het werk waar je het meest trots op bent. Vertel in dat laatste geval even kort waarom je daar zo trots op bent
  2. Deel een of twee Instagram pagina(‘s) waarvan jij vindt dat ze een voorbeeld zijn voor kicks. Bijvoorbeeld zijn omdat je de stijl bij kicks vindt passen, of omdat die Instagram pagina een toevoeging is op het merk. Onderbouw je keuze in een paar regels.
  3. Zoek 1 online-artikel waarvan jij denkt dat kicks-voetballers dat leuk vinden om te lezen. Dat mag voetbal-gerelateerd te zijn maar je hoeft je daardoor niet te laten beperken.

Geinteresseerd in deze stage? Vul het sollcitatieformulier in en download je prtfolio, met alle opdrachten i.p.v. je CV.

Skills

#jedroomzoektje

We zoeken een allrounder die ons helpt om kicks bekender te maken. Een mix van marketing, journalistiek, content-management en creativiteit. Je hoeft echt geen voetbaldier te zijn, we hebben liever dat je bevlogen met je werk bezig bent.

Stan
Vragen? Stan helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Stan 0418-784050
KNVB Talent Team magazine

Schrijf je nu in en ontvang 2 keer per jaar ons magazine.

Onze website maakt gebruik van cookies.   SLUITENClose