Stagiair bij dé startup van de KNVB
Kicks

Stagiair bij dé startup van de KNVB

Stagebedrijf Kicks
Locatie Zeist
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau WO
Startdatum Per 1 september 2018
Periode +/- 6 maanden
Stagevergoeding € 300,00
Weekend/avond? Nee
Rijbewijs? Nee
Scoren!
Vragen? Lars helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Lars 0418-784050
Hoe ziet deze kans eruit?

Werken bij een voetbalstartup van de KNVB!
Wij zijn een startup die onderdeel is van de KNVB, dé club die gaat innoveren in het Nederlandse voetballandschap. Omdat we nieuw zijn kennen veel voetballers ons nog niet. En weten ze niet wat we doen, of waar we voor staan. Dat ga jij samen met ons veranderen.

Over Kicks.
Kicks organiseert voetbal voor mensen met een drukke agenda. Bij ons kun je voetballen waar en wanneer je wilt, voor een vast bedrag per maand of door losse credits te kopen. Onze voetballers zijn over het algemeen mannen tussen de 23 en 45 jaar. Hier vind je meer informatie over Kicks: www.kicksvoetbal.nl.

Wat ga je doen?

  1. Je hoeft geen specialist te zijn want je gaat uiteenlopende dingen doen; van het begeleiden van een marketing-actie of campagne tot het interviewen van een voetballer. En van het plaatsen van een goeie Instagram-post tot het sturen van welkomstmailtjes aan nieuwe voetballers.
  2. Bij ons krijg je de kans om een nieuw merk vanaf de grond op te bouwen. En daar nemen we jouw mening en werk serieus in. Je krijgt vrijheid om je ideeën uit te voeren.
  3. Wij gaan je helpen bij de dingen die je minder goed kunt. Door ze voor te doen, samen te doen of door je voor de leeuwen te gooien. Zo leer je tenminste wat.
Type speler

Het belangrijkste: je hebt zin om wat van je stage of werkervaringsplek te maken en bent bereid daar hard voor te werken. Je werkzaamheden lopen inhoudelijk uiteen, dus je moet jezelf zo nu en dan behoorlijk uitdagen. Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid nemen horen daarbij.

Je wordt goed begeleid en we helpen je met je ontwikkeling. In ruil daarvoor zoeken we iemand die actief dingen oppakt, met oplossingen komt en gemotiveerd is om mensen op het voetbalveld te krijgen. Een passie voor voetbal is niet nodig, we vinden het belangrijker dat je gemotiveerd bent om samen met ons Kicks groot te maken.

Belangrijk om te weten.

  • Je bent 5 maanden beschikbaar vanaf september (eerder beginnen mag)
  • Je werkplek is bij de KNVB in Zeist, en zo nu en dan in Amsterdam
  • Je woont bij voorkeur in de regio Utrecht/Amsterdam
  • Je opleidingsniveau is HBO of WO (richting maakt niet echt uit)
  • Je hoeft bij voorkeur geen afstudeeronderzoek te doen of scriptie te schrijven
Skills

We zoeken een allrounder die ons helpt om kicks bekender te maken. Een mix van marketing, journalistiek, content-management en creativiteit. Je hoeft echt geen voetbaldier te zijn, we hebben liever dat je bevlogen met je werk bezig bent.

Vragen? Lars helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Lars 0418-784050
KNVB Talent Team magazine

Schrijf je nu in en ontvang 2 keer per jaar ons magazine.