Stagiair Finance

Stagiair Finance

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf N.E.C. Nijmegen
Locatie N.E.C. Nijmegen
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 4 februari 2019
Periode +/- 6 maanden
N.E.C. Nijmegen
Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel

N.E.C. zoekt stagiair(e) finance

Bij N.E.C. is vanaf februari 2019 weer ruimte voor stagiairs. Stagelopen bij N.E.C. betekent werken in het kloppend voetbalhart van de regio Nijmegen. Heb jij affiniteit met voetbal, ben je zelfstandig en volg je de HBO opleiding accountancy of bedrijfseconomie? Twijfel niet en solliciteer naar deze stageplek op de financiële afdeling bij N.E.C Nijmegen!

Wat houdt je bezig?
Als stagiair finance ga jij aan de slag met een breed scala aan taken op de financiële afdeling binnen de voetbalwereld. Je komt terecht in een gepassioneerde voetbalorganisatie waar dagelijks veel interessante zaken voorbij komen. Bij N.E.C. krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en je kwaliteiten toe te passen aan de hand van verschillende instrumenten op het gebied van finance. Je zult aan de slag gaan met taken als het opstellen van tussentijdse rapportages, het in kaart brengen van administratieve organisatorische processen, het opstellen van facturen en vele leerzame onderwerpen op het gebied van finance. Bovendien ga je aan de slag met interessante en leuke projecten!

Een derdejaars HBO student met de HBO opleiding accountancy of bedrijfseconomie en resultaatgericht vermogen, een brede kennis van financiën en affiniteit met N.E.C. en voetbal. Het betreft een meewerkstage van minimaal 6 maanden. 

-Veel ruimte voor ontwikkeling

-Werken in een dynamische voetbalomgeving

-Veel vrijheid en verantwoordelijkheden

- Wij bieden helaas geen stagevergoeding 

– Zorgvuldig
– Gedreven
– Proactief
– Initiatief nemer
– Zelfstandig

Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel
Stage alert!

Ontvang elke week de nieuwste stages direct in je mailbox!