Stagiair Hospitality Sales

Stagiair Hospitality Sales

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf PSV
Locatie Eindhoven
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 1 september 2018
Periode +/- 5 maanden
PSV
Meer weten? Stan helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Stan 0418-784050
Stan

Meewerk stage Hospitality Sales (40 uur per week)

PSV is een van de meest vooraanstaande voetbalclubs van Nederland. De club kent een rijke historie en zal constant streven naar de Nederlandse top met Champions League-ambities en professionaliteit op en rond het veld. PSV is niet alleen op het veld constant in beweging, ook buiten het veld wordt er alles aan gedaan om succesvol te zijn. Ook zonder voetbaltalent is een carrière binnen PSV mogelijk.
Wij zijn daarom op zoek naar een meewerk stagiair(e) Hospitality Sales

Afdeling Hospitality Sales

De afdeling Hospitality Sales is verantwoordelijk voor de acquisitie en het relatiebeheer van PSV Businessleden. PSV Business bestaat uit huurders van Business Rooms of business seats in de Business Club, Avant Garde, Blauwe Lotus en eetcafé De Verlenging. Deze afdeling werkt voor ruim 450 relaties en samen vormen zij het grootste en meest succesvolle zakelijke netwerk van Zuid-Nederland. De afdeling Hospitality Sales werkt nauw samen met de afdeling Sponsoring, zij beheren onder andere de hoofdsponsor, business partners en sponsoren.

Wij zijn op zoek naar een stagiair met talent en passie voor sales. Ben jij een ambitieuze student, commercieel ingesteld en past onderstaand profiel bij jou? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Service gericht
  • Sales gedreven
  • Communicatief vaardig
  • Ambitieus
  • Flexibel
  • Doorzetter
Meer weten? Stan helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Stan 0418-784050
Stan
Stage alert!

Ontvang elke week de nieuwste stages direct in je mailbox!