Stagiair HR Administratie

Stagiair HR Administratie

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf KNVB
Locatie Zeist
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau MBO
Startdatum Per 4 juni 2018
Periode +/- 1 maanden
KNVB
Meer weten? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Marit

Voetbal is volkssport nummer één. De KNVB is met ruim 1,2 miljoen leden de grootste sportbond van Nederland. Wekelijks organiseert de voetbalbond, samen met bijna 3.100 verenigingen, ongeveer 30.000 wedstrijden. Op velden en in zalen nemen mannen, vrouwen, jongens en meisjes het daarbij tegen elkaar op met een sportieve en sociale doelstelling. Voetbal om van te houden; dat is waar we ons voor inzetten. En dat we samen met clubs, officials, coaches, spelers, publiek, partners en sponsors écht willen realiseren. Elke dag opnieuw.

We hebben binnen de afdeling HR al een aantal processen geautomatiseerd. Hiervoor maken we gebruik van ons personeelsinformatiesysteem profit (afas). De transformatie van papieren personeelsdossiers naar digitale dossiers is daar een zeer belangrijk aspect van. Als het onder andere jouw leerdoel is om administratieve processen te digitaliseren en optimaliseren, dan hebben wij een stageplek voor jou!

Wat ga je doen?

Je wordt verantwoordelijk voor het omzetten van de papieren dossiers naar digitale dossiers. Je analyseert de documenten in de dossiers en vraagt eventuele ontbrekende stukken op. Alle papieren documenten worden door jou gescand en, voorzien met de juiste codes, aan het digitale personeelsdossier van de juiste KNVB medewerker toegevoegd.

Ook ondersteun je bij de administratieve werkzaamheden binnen de afdeling HR, zoals informeren van medewerkers over HR gerelateerde onderwerpen, eerstelijns HR-vragen beantwoorden richting de medewerker(s) en rapportage(s) opstellen ten behoeve van verschillende afdelingen/ leidinggevende. Daarnaast voer je administratieve werkzaamheden uit binnen de afdeling op gebied van personeelsadministratie.

  • Je volgt een administratieve opleiding op het MBO;
  • Je hebt goede kennis van Microsoft Office en hebt feeling met automatisering;
  • Je houdt overzicht, bent zelfstandig, nauwkeurig, en een pietje precies;
  • Wij zoeken iemand voor een periode van 3 maanden, maar de duur is ook afhankelijk van de voorwaarden van je opleiding;
  • Je hebt affiniteit met voetbal.
  • Leergierig
  • Zelfstandig
  • Kennis van Microsoft Office
Meer weten? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Marit
Stage alert!

Ontvang elke week de nieuwste stages direct in je mailbox!