Stagiair Kidsclub FC Utrecht

Stagiair Kidsclub FC Utrecht

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf FC Utrecht
Locatie FC Utrecht
Soort stage Meewerk- en afstudeerstage
Opleidingsniveau MBO
Startdatum Per 1 februari 2019
Periode +/- 5 maanden
FC Utrecht
Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel

Heb jij hart voor het voetbal, hart voor de provincie en hart voor onze samenleving? Dan is FC Utrecht op zoek naar jou!

FC Utrecht is het kloppend hart van de provincie Utrecht. Wij willen de harten van onze (jongste) supporters, de stad en provincie veroveren. Met al onze activiteiten – in het stadion, op scholen, in wijken en bij verenigingen – bouwen wij aan een FC Utrecht Community. De prestaties van FC Utrecht spreken tot de verbeelding, maar ook de maatschappelijke waarde is enorm, hetgeen je terugziet in de vele maatschappelijke initiatieven en projecten waar FC Utrecht bij betrokken is. FC Utrecht bouwt onder leiding van bestuur en directie continu aan een verdere ontwikkeling van de organisatie en positie van de club.

FC Utrecht zoekt per direct een gedreven en enthousiaste stagiair(e) die graag de maatschappelijke kant van het betaalde voetbal wil ontdekken.

Vanuit onze overtuiging: hart voor voetbal, hart voor de provincie en hart voor elkaar wil FC Utrecht de harten van onze supporters, de stad en de provincie veroveren. FC Utrecht is het kloppend hart van de provincie Utrecht. 

Om deze ambitie te realiseren zijn de afdelingen Supporterszaken, Junior Tigers, RAC (regionale amateur verenigingen) en Maatschappelijk samengebracht tot één afdeling. Met al onze activiteiten – in het stadion, op de scholen, in de wijken en bij verengingen – bouwen wij aan een FC Utrecht Community. Een gemeenschap van mensen met een gedeelde liefde voor het voetbal en voor onze club, met de bereidheid iets voor elkaar te doen.

Door elke dag te bouwen aan die FC Utrecht Community zullen wij ook meer supporters, een voller stadion en meer waarde voor de club zelf genereren. Kortom: FC Utrecht, het kloppend hart van de provincie Utrecht.

Werkzaamheden:

  • Coördineren van de ledenadministratie en acties rondom de Junior Tigers Kidsclub;
  • Organiseren van activiteiten (denk aan spelers line up, sinterklaasfeest, open training of FIFA-toernooi);
  • Ondersteuning bij marketingactiviteiten.

Wij zoeken een energieke en enthousiaste marketingstudent. Iemand die het niet erg vindt om zijn/haar handen vuil te maken en die af en toe ’s avonds of in het weekend wil werken. Verder zoeken wij iemand met:

  • Goede beheersing Nederlandse taal;
  • Minimaal vijf maanden beschikbaar (40 uur p.w.);
  • Minimaal MBO denk- en werkniveau;
  • Affiniteit met voetbal en FC Utrecht.

.

Een leerzame (af)studeerstage met veel verantwoordelijkheid in een jonge en dynamische omgeving waarbij de lijnen tussen de afdelingen heel kort zijn. Er is binnen FC Utrecht voldoende ruimte voor creativiteit en eigen initiatieven. Daarnaast is er voor de stagiaire een passende vergoeding.

  • Hands on mentaliteit
  • Pro-actief
  • Organisatorisch sterk
Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel
Stage alert!

Ontvang elke week de nieuwste stages direct in je mailbox!