Stagiair Marketing en Communicatie

Stagiair Marketing en Communicatie

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf SciSports
Locatie Enschede/Amersfoort
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 4 februari 2019
Periode
SciSports
Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel

Met een team van ongeveer 50 werknemers ondersteunt SciSports voetbalprofessionals door inzichten te verschaffen op basis van data intelligentie. Met (internationale) klanten uit onder andere de Premier League, Bundesliga, MLS en Ligue 1, kom je terecht bij een bedrijf dat zich middenin de voetbalindustrie bevindt.

Type speler

Als marketingcommunicatie stagiair ben je verantwoordelijk voor het creëren van relevante online content. De focus van jouw rol ligt bij het ondersteunen van de marketingafdeling op het gebied van online marketing. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het schrijven van content, het beheren van een (splinternieuwe) website en het onderhouden van de social media kanalen.

Wie zoeken wij?

Een student met een HBO- of WO-opleiding in de richting van communicatie en/of marketing. Een beschikbaarheid van 5 dagen per week waarvan minimaal 3 meewerk-dagen.

We zoeken iemand die een hands-on mentaliteit heeft en de kans aangrijpt om een bijdrage te leveren aan één van de snelst groeiende organisaties in de voetbalwereld. Naast de reguliere werkzaamheden is er ruimte om te werken aan een individuele opdracht.

Ben jij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, vaardig in schrijven en beschik je over een pro-actieve houding? Dan presenteren wij jou graag als de volgende inkomende transfer!

- Iemand met een goede beheersing van de Engelse taal (in geschrift);

- Affiniteit met voetbal;

- Op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing;

- Ondernemend;

- Leergierig;

- Creatief.

Meer weten? Chiel helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Chiel 0418-784050
Chiel
Man of the Match

Het KNVB Talent Team is Man of the Match geworden. Nieuwsgierig naar wat dit betekent?