Stagiair Marketing & Communicatie CTO Vrouwenvoetbal
Topsport Amsterdam

Stagiair Marketing & Communicatie CTO Vrouwenvoetbal

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf Topsport Amsterdam
Locatie Amsterdam
Soort stage Meewerk- en afstudeerstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 1 februari 2018
Periode +/- 5 maanden
Stagevergoeding € 100,00
Weekend/avond? Nee
Rijbewijs? Nee
Marit
Vragen? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Hoe ziet deze kans eruit?

De marketing & communicatie stagiair is verantwoordelijk voor de communicatie over- en de positionering van het CTO Vrouwenvoetbalprogramma binnen de relevante (sport)markten. Hij/zij verzorgt en ontwikkelt de verschillende communicatiemiddelen zoals de social media (Twitter, Facebook, Instagram) en draagt zorg voor overige communicatie werkzaamheden. Om deze kanalen met regelmaat van leuke content te voorzien, volgt de stagiair de ontwikkelingen rondom het programma op de voet en vertaalt deze ontwikkelingen in leuke communicatiecontent. Ervaring met communicatie en nieuwe media is een must. Interesse in deze gebieden is ook een must.

Naast de communicatieve taken rondom het team, is de stagiair mede verantwoordelijk voor de uitvoering van een aantal operationele taken rondom de sportprogramma’s voor onder andere trainingen, wedstrijden, evenementen en eventuele trainingsstages. Hij/zij draagt zorg voor de noodzakelijke randvoorwaarden en faciliteiten voor het team. Hij/zij draagt zorg voor de faciliteiten- en informatievoorziening en eventuele administratieve bijkomstigheden.

De stagiair marketing & communicatie is de verbindingsfunctionaris tussen de communicatie afdeling van Topsport Amsterdam en het talentenprogramma. De stagiair heeft dus grote verantwoordelijkheden betreffende het doorzetten van interessante communicatie content van het talentenprogramma naar de afdeling communicatie van Topsport Amsterdam. De stagiair moet proactief zijn, maar moet ook goed in opdracht van iemand kunnen werken. Hij/zij moet verzorgend ingesteld zijn en communicatief, probleemoplossend en organisatorisch zeer vaardig zijn. Hij/Zij moet zeer betrokken zijn bij het team en haar individuen.

Wij streven ernaar om voor alle stagefuncties ook een strategische opdracht beschikbaar te hebben. Deze opdrachten zijn veelal afhankelijk van lopende projecten en opdrachten en meer informatie hierover volgt bij een mogelijk kennismakingsgesprek.

Topsport Amsterdam stelt stageplaatsen beschikbaar voor studenten die in hun (relevante) opleidingen uitblinken. Wij werken volgens het ‘Talent around Talent’ concept: talentvolle sporters omringen met talentvolle studenten. Een goede en stimulerende leeromgeving voor beide groepen.

Laat ons op een creatieve manier zien dat jij het talent hebt om de weg van onze talentvolle sporters naar de top op een effectieve en creatieve manier te communiceren!

Type speler
 • Een 3e of 4e jaars HBO student richting Marketing / Media
 • Ervaring met communicatie en social media is een must
 • Ervaring met het editen van filmpjes is een must
 • Affiniteit met (vrouwen)voetbal is een pré.
 • Zelfstandige studenten met een topsportmentaliteit
 • Studenten die proactief zijn, ideeën implementeren en uitvoeren
 • Studenten die flexibel zijn in werktijden.
 • Taalvaardige studenten die hun creativiteit om kunnen zetten in unieke content 
 • Flexibel en betrokken bij het sportprogramma
Skills
 • Creativiteit
 • Communicatie
 • Proactief 
Marit
Vragen? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
KNVB Talent Team magazine

Schrijf je nu in en ontvang 2 keer per jaar ons magazine.