Stagiair Marketing & Intelligence KNVB
KNVB

Stagiair Marketing & Intelligence KNVB

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf KNVB
Locatie Zeist
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau WO
Startdatum Per 5 februari 2018
Periode +/- 5 maanden
Stagevergoeding ja
Weekend/avond? Nee
Rijbewijs? Nee
Marit
Vragen? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Hoe ziet deze kans eruit?

Voor de afdeling Marketing Intelligence zijn we voor de periode van 5 februari tot en met juli 2018 op zoek naar een stagiair Data Scientist KNVB. 

Ga jij er mede voor zorgen dat de stadions bij het Nederlands Elftal en de OranjeLeeuwinnen nog sneller vol zitten? Ontwikkel jij mede het voorspelmodel voor scheidsrechters of trainers? Zal mede door jouw analyse het aantal voetballers in Nederland explosief stijgen? Als stagiair analist op de afdeling Marketing Intelligence ga jij leren om onze data te verkennen, analyseren, voorspellen en leer je dashboards te ontwikkelen. Aan jou de taak om te helpen bij het maken van bruikbare informatie uit alle beschikbare bronnen en onze Marketing afdeling van advies te voorzien. Dit kan zowel in de vorm van ad-hoc analyses als in de vorm van structurele dashboards. Je wordt gedurende de stage begeleid door een Marketing Intelligence Database Consultant.

Je gaat gebruik maken van de software van SAS waaronder SAS Enterprise Guide, SAS Enterprise Miner en SAS Visual Analytics. Als voorbereiding op je stage zal je door SAS een training krijgen in deze software om je een vliegende start te kunnen geven.

In overleg is het mogelijk om langer dan de aangegeven periode stage te lopen.

Type speler
  • WO denkniveau;
  • Studierichting: Econometrie, Bedrijfskunde, Marketing Intelligence, toegepaste Wiskunde of een andere Beta-studie met relevante statistiek/IT component;
  • Ervaring in data-analyse en datamining;
  • Kennis van BI-tools (datapreparatie, analyse en rapportagetools);
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken.
Speelomstandigheden

Stage lopen bij de grootste sportbond van Nederland! Wekelijks organiseert de voetbalbond, samen met bijna 3.100 verenigingen, ongeveer 30.000 wedstrijden. Op velden en in zalen nemen mannen, vrouwen, jongens en meisjes het daarbij tegen elkaar op met een sportieve en sociale doelstelling. Voetbal om van te houden; dat is waar we ons voor inzetten. En dat we samen met clubs, officials, coaches, spelers, publiek, partners en sponsors écht willen realiseren. Elke dag opnieuw!

Skills
  • Zelfstarter;
  • Teamplayer;
  • Motivatie en initiatief;
  • Affiniteit met voetbal;
  • Kennis van marketing is een pré.
Marit
Vragen? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
KNVB Talent Team magazine

Schrijf je nu in en ontvang 2 keer per jaar ons magazine.