Stagiair Schoolvoetbal - Eindhoven

Stagiair Schoolvoetbal - Eindhoven

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf KNVB
Locatie Eindhoven
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 4 februari 2019
Periode +/- 5 maanden
KNVB
Meer weten? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Marit

Stagiair Schoolvoetbal KNVB

De KNVB zoekt een toptalent voor het KNVB servicepunt in Eindhoven. Ben jij die energieke stagiaire die wij zoeken? Laat deze kans dan niet liggen en scoor deze stage! Het gaat om een meewerkstage voor 5 maanden, periode februari – juni 2019 (32 uur - 40 uur per week) op de afdeling competitiezaken.

Ons ultieme doel is om mensen een leven lang te laten genieten van voetbal. Om deze ambitie waar te kunnen maken, organiseren wij niet alleen jaarlijks de reguliere competities, maar ontwikkelen we o.a. vraaggericht voetbalaanbod gericht op specifieke doelgroepen. Zo hebben we bijvoorbeeld Walking Football, speciaal voor ouderen, welpenvoetbal voor de allerjongste voetballers en straatvoetbal voor iedereen die het leuk vindt om samen met vrienden of vriendinnen een balletje te trappen.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ga je je vooral richten op de uitvoering van het voetbalproduct schoolvoetbal. In samenwerking met de afdeling competitie ben je mede verantwoordelijk voor de organisatie van de regiofinales en districtsfinale van het schoolvoetbal. Je werkt intensief samen met de competitieleiders. Aan het einde van je stage maak je een adviesrapport wat betreft de doorontwikkeling van het schoolvoetbal in de betreffende regio’s.

Wat ga je leren?

Je krijgt bij ons de kans om jouw creativiteit en kennis van organiseren in de praktijk toe te passen in een unieke en inspireerde voetbalomgeving. We dagen je uit om samen op zoek te gaan naar jouw ontwikkelmogelijkheden en helpen je bij het uitvoeren hiervan.

 

  •  Je bent een HBO-student
  •  Je hebt affiniteit met voetbal
  •  Je bent enthousiast
  •  Je durft initiatief te nemen
  •  Je hebt affiniteit met het verenigingsleven

We bieden je de mogelijkheid om te bouwen aan je netwerk en geven je de ruimte om hier zelf in te investeren. Vanzelfsprekend biedt de KNVB ruimte voor invulling van je eigen leerdoelen in deze stage. 

  • Je hebt kennis van Microsoft Office
  • Je kunt zelfstandig werken
Meer weten? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Marit
Stage alert!

Ontvang elke week de nieuwste stages direct in je mailbox!