Stagiair Schoolvoetbal en 7x7 voetbal - Zeist
KNVB

Stagiair Schoolvoetbal en 7x7 voetbal - Zeist

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf KNVB
Locatie Zeist
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 5 januari 2018
Periode +/- 6 maanden
Stagevergoeding € 300,00
Weekend/avond? Nee
Rijbewijs? Ja
Hoe ziet deze kans eruit?

Stagiair Schoolvoetbal en 7x7 voetbal KNVB

De KNVB zoekt 3 toptalenten voor de KNVB servicepunten in Eindhoven, Zwolle en Zeist. Ben jij die energieke stagiaire die wij zoeken? Laat deze kans dan niet liggen en scoor deze stage! Het gaat om een meewerkstage voor 6 maanden, periode januari – juli 2018 (32-40 uur per week)op de afdeling wedstrijdzaken.

Ons ultieme doel is om mensen een leven lang te laten genieten van voetbal. Om deze ambitie waar te kunnen maken, organiseren wij niet alleen jaarlijks de reguliere competities, maar ontwikkelen we o.a. vraaggericht voetbalaanbod gericht op specifieke doelgroepen. Zo hebben we bijvoorbeeld Walking Football, speciaal voor ouderen, welpenvoetbal voor de allerjongste voetballers en straatvoetbal voor iedereen die het leuk vindt om samen met vrienden of vriendinnen een balletje te trappen.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ga je je vooral richten op de uitvoering van de voetbalproducten schoolvoetbal en het 7x7 voetbal. In samenwerking met de afdeling competitie ben je mede verantwoordelijk voor de organisatie van de voorrondes van de 7x7 toernooien en de regiofinales en districtsfinale van het schoolvoetbal. Jouw uitdaging bij het 7x7 voetbal is het optimaal organiseren van de lokale toernooien. Bij het schoolvoetbal help je, naast de uitvoering daarvan, mee om samen met vrijwilligers en verenigingen de regiofinales en de districtsfinale zo goed mogelijk te organiseren. Je werkt intensief samen met de competitieleiders van de afdeling Competitie. Aan het einde van je stage maak je een adviesrapport wat betreft de doorontwikkeling van het 7x7 voetbal en schoolvoetbal in jouw betreffende regio’s.

Wat ga je leren?

Je krijgt bij ons de kans om jouw creativiteit en kennis van organiseren in de praktijk toe te passen in een unieke en inspireerde voetbalomgeving. We dagen je uit om samen op zoek te gaan naar jouw ontwikkelmogelijkheden en helpen je bij het uitvoeren hiervan.

We bieden je de mogelijkheid om te bouwen aan je netwerk en geven je de ruimte om hier zelf in te investeren. Vanzelfsprekend biedt de KNVB ruimte voor invulling van je eigen leerdoelen in deze stage. 

Type speler
  •  Je bent 3e jaars HBO-student (bij voorkeur richting leisure management);
  •  Je hebt affiniteit met voetbal;
  •  Je bent enthousiast;
  •  Je durft initiatief te nemen;
  •  Je hebt affiniteit met het verenigingsleven.
Skills
  • Je hebt kennis van Microsoft Office;
  • Je kunt zelfstandig werken.
KNVB Talent Team magazine

Schrijf je nu in en ontvang 2 keer per jaar ons magazine.