Stagiair Team Finance
N.E.C. Nijmegen

Stagiair Team Finance

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf N.E.C. Nijmegen
Locatie N.E.C. Nijmegen
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 5 februari 2018
Periode +/- 5 maanden
Weekend/avond? Nee
Rijbewijs? Nee
Yannick
Vragen? Yannick helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Yannick 0418784050
Hoe ziet deze kans eruit?

N.E.C. zoekt stagiair(e) finance

Bij N.E.C. is vanaf februari 2018 weer ruimte voor stagiairs. Stage lopen bij N.E.C. betekent werken in het kloppend voetbalhart van de regio Nijmegen. Heb jij affiniteit met voetbal, ben je zelfstandig en volg je de HBO opleiding accountancy of bedrijfseconomie, óf een MBO opleiding met een financiële achtergrond? Twijfel niet en solliciteer naar deze stageplek op de financiële afdeling bij N.E.C Nijmegen!

Wat houdt je bezig?
Als stagiair finance ga jij aan de slag met een breed scala aan taken op de financiële afdeling binnen de voetbalwereld. Je komt terecht in een gepassioneerde voetbalorganisatie waar dagelijks veel interessante zaken voorbij komen. Bij N.E.C. krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en je kwaliteiten toe te passen aan de hand van verschillende instrumenten op het gebied van finance. Je zult aan de slag gaan met taken als het opstellen van tussentijdse rapportages, het in kaart brengen van administratieve organisatorische processen, het opstellen van facturen en vele leerzame onderwerpen op het gebied van finance. Bovendien ga je aan de slag met interessante en leuke projecten!

Type speler

Een derdejaars HBO student met de HBO opleiding accountancy of bedrijfseconomie, óf een MBO student volgend een opleiding met een financiële achtergrond. Je hebt een resultaatgericht vermogen, een brede kennis van financiën en affiniteit met N.E.C. en voetbal. Het betreft een meewerkstage van minimaal 5 maanden.

Speelomstandigheden

- Veel ruimte voor ontwikkeling;
- Werken in een dynamische voetbalomgeving;
- Veel verantwoordelijkheden

Skills
 • Competenties
  – Zorgvuldig
  – Gedreven
  – Proactief
  – Initiatief nemer
  – Zelfstandig

Yannick
Vragen? Yannick helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Yannick 0418784050
KNVB Talent Team magazine

Schrijf je nu in en ontvang 2 keer per jaar ons magazine.