Stagiair Ticketing

Stagiair Ticketing

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf TOP Oss
Locatie Oss
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 4 februari 2019
Periode +/- 5 maanden
TOP Oss
Meer weten? Aviya helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Aviya 0418784050
Aviya

Ben jij iemand die zorgt (samen met de medewerkers van TOP Oss) voor een groei van het aantal bezoekers bij TOP Oss en wil jij hierbij de handen uit de  mouwen steken? Dan is deze stage bij TOP Oss een fantastische uitdaging voor jou!

TOP Oss speelt in de Keuken Kampioen Divisie, het tweede niveau van Nederland. In deze competitie willen we uitgroeien tot een stabiele subtopper om zo ieder jaar mee te doen aan de Play-Offs. We gaan voor talentontwikkeling op alle fronten, liefst regionaal. Onze semiprofs krijgen de kans om een studie te volgen en werkervaring op te doen buiten het voetbal. Voetballers als Kevin van Veen, Ryan Sanusi en Tom Boere hebben onlangs via ‘ons podium’ de stap omhoog gemaakt. Jonge medewerkers stromen regelmatig door naar een nieuwe kans in het bedrijfsleven. En, last but not least, we zijn het kloppend hart van Talentencampus Oss, waar het onderwijs en ondernemers samen optrekken. Een zeer letterlijk invulling van ontwikkeling en een o-zo belangrijke.

Ook bieden we leerlingen / studenten op verschillende niveaus de kans om stage te lopen bij ons om zich te kunnen ontplooien. 

Je gaat aan de slag op de afdeling Ticketing. Hier ga je meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden, waarbij jouw belangrijkste contactpersonen de Commercieel medewerker en de Administratief medewerkster zijn. Jouw specifieke taken focussen zich op het actiematig en online verkopen van tickets en het nog verder vergroten van het toeschouwersaantal middels de mogelijkheden die er reeds zijn (samenwerking van Sports Alliance)

We zoeken een gedreven en sportieve student die goed zelfstandig kan werken.

Het betreft een ‘meewerkstage’ van minimaal 5 maanden (3/4/5 dagen per week), met de voorkeur voor een langer dienstverband. We verwachten dat je bij thuiswedstrijden aanwezig bent.

Wij bieden en leuke en afwisselende stage binnen een professionele organisatie. Er is tijdens deze stage eventueel ruimte voor een onderzoek of stageopdracht vanuit je opleiding. Deze dien je in je sollicitatiebrief goed te beschrijven.

  • Kennis van ticketing activiteiten
  • Goede kennis van Microsoft Word en Excel
  • In staat zelfstandig te werken
  • Kritische blik en niet bang om vragen te stellen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Representatieve uitstraling
  • Affiniteit met voetbal
Meer weten? Aviya helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Aviya 0418784050
Aviya
Stage alert!

Ontvang elke week de nieuwste stages direct in je mailbox!