Stagiair Wedstrijdorganisatie Betaald Voetbal

Stagiair Wedstrijdorganisatie Betaald Voetbal

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf KNVB
Locatie Zeist
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 1 september 2018
Periode +/- 6 maanden
KNVB
Meer weten? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Marit

Bij wedstrijdorganisatie willen wij topcompetities organiseren voor clubs, spelers en fans. Om onze dienstverlening aan de betaaldvoetbalorganisaties (BVO’s) nog beter in te richten zijn we op zoek naar een goed georganiseerde en ambitieuze stagiair. Je gaat aan de slag bij de afdeling competitiezaken van de KNVB. Je zult onderdeel uitmaken van bureau wedstrijdorganisatie. De afdeling bestaat daarnaast uit de bureaus scheidsrechterszaken en tuchtzaken.

Voetbal is volkssport nummer één. De KNVB is met ruim 1,2 miljoen leden de grootste sportbond van Nederland. Wekelijks organiseert de voetbalbond, samen met bijna 3.100 verenigingen, ongeveer 30.000 wedstrijden. Op velden en in zalen nemen mannen, vrouwen, jongens en meisjes het daarbij tegen elkaar op met een sportieve en sociale doelstelling. Voetbal om van te houden; dat is waar we ons voor inzetten. En dat we samen met clubs, officials, coaches, spelers, publiek, partners en sponsors écht willen realiseren. Elke dag opnieuw.

Om de beste informatie te kunnen delen met de clubs ga je op zoek naar de meest relevante en innovatieve producten en diensten binnen het betaald voetbal. Hiervoor ga je o.a. het nieuwe communicatieplatform van de KNVB up-to-date houden en uitbreiden. Je gaat regelmatig op bezoek bij BVO’s in het hele land. Daarnaast word je geacht mee te lopen tijdens verschillende wedstrijden en stewardopleidingen. De stewardopleidingen van alle BVO’s zijn gebaseerd op de UEFA-KNVB opleiding, welke bestaat uit verschillende modules. Het is ook jouw taak om mee te helpen om de eerste twee modules beschikbaar te maken binnen een e-learning omgeving.

Wat ga je doen?

 • Informatie up-to-date houden op het KNVB Communicatieplatform;
 • Ondersteuning van de afdeling wedstrijdorganisatie
 • Ondersteuning van de specialist stewarding. Met name ga je je bezighouden met het maken van twee online modules van de nationale stewardopleiding
 • Je wordt actief betrokken bij het opbouwen en actueel houden van clubdossiers in samenwerking met team Voetbal & Veiligheid
 • Meedraaien op wedstrijddagen bij verschillende BVO’s

Er staan momenteel meerdere vacatures open bij de KNVB met verschillende clubs binnen wedstrijdorganisatie betaald voetbal. Het is mogelijk te solliciteren op meerdere vacatures. Mocht je door de eerste ronde komen, word je uitgenodigd op vrijdag 18 mei 2018 in Zeist van 13:00 tot 17:00 uur, tijdens de selectie dag voor alle stageplaatsen binnen wedstrijdorganisatie betaaldvoetbal.

We zoeken iemand die sociaal is en goed in staat is te voorzien in de behoeften van clubs. Daarnaast dient deze persoon een goed gevoel te hebben voor de dynamiek en dagelijkse gang van zaken bij BVO’s in Nederland.

Het betreft een meewerkstage van minimaal 5 maanden (5 dagen per week). Bij voorkeur heeft je opleiding affiniteit met deze functie. We verwachten van je dat je de taken zoals deze beschreven staan goed uitvoert. Dit is nadrukkelijk geen onderzoeksstage.

 • Sociaal
 • Voldoende kennis van Microsoft Office
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Affiniteit met voetbal
 • Representatief – je gaat namens de KNVB bij veel clubs langs
 • In staat zelfstandig werken
 • Kritische blik en niet bang om vragen te stellen
Meer weten? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Marit
Stage alert!

Ontvang elke week de nieuwste stages direct in je mailbox!