Stagiair Wedstrijdorganisatie & Stewarding

Stagiair Wedstrijdorganisatie & Stewarding

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf KNVB
Locatie Zeist
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 3 september 2018
Periode +/- 5 maanden
KNVB
Meer weten? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Marit

Bij wedstrijdorganisatie willen wij topcompetities organiseren voor clubs, spelers en fans. Om onze dienstverlening aan de betaaldvoetbalorganisaties verder te verbeteren zijn we op zoek naar een goed georganiseerde en ambitieuze stagiair. Je gaat aan de slag bij de afdeling competitiezaken van de KNVB. Je zult onderdeel uitmaken van bureau wedstrijdorganisatie. De afdeling bestaat daarnaast uit de bureaus scheidsrechterszaken en tuchtzaken.

Voetbal is volkssport nummer één. De KNVB is met ruim 1,2 miljoen leden de grootste sportbond van Nederland. Wekelijks organiseert de voetbalbond, samen met bijna 3.100 verenigingen, ongeveer 30.000 wedstrijden. Op velden en in zalen nemen mannen, vrouwen, jongens en meisjes het daarbij tegen elkaar op met een sportieve en sociale doelstelling. Voetbal om van te houden; dat is waar we ons voor inzetten. En dat we samen met clubs, officials, coaches, spelers, publiek, partners en sponsors écht willen realiseren. Elke dag opnieuw.

De organisatie van wedstrijden in het betaaldvoetbal komt voor een groot gedeelte terecht op de schouders van duizenden stewards. Zij zijn verantwoordelijk voor de ‘safety, security en service’ in de stadions in Nederland. De manier waarop zij worden opgeleid en begeleid is van groot belang om op wedstrijddagen de organisatie vlekkeloos te laten verlopen. De stewardopleidingen van alle betaaldvoetbalorganisaties zijn gebaseerd op de UEFA-KNVB opleiding, welke bestaat uit verschillende modules. Het is ook jouw taak om mee te helpen om de eerste twee modules beschikbaar te maken binnen een e-learning omgeving. Hiervoor heb je regelmatig contact met betaaldvoetbalorganisaties en ga je bij hen langs om samen een toffe cursus samen te stellen. Ook heb je regelmatig contact met de specialisten van team Voetbal en Veiligheid.

  • Je gaat ondersteunen bij het maken van twee online modules van de nationale stewardopleiding. Hierbij krijg je continu ondersteuning van twee medewerkers van de KNVB;
  • Steward gerelateerde informatie op het KNVB Communicatieplatform beschikbaar maken;
  • Je wordt actief betrokken bij het opbouwen en actueel houden van clubdossiers in samenwerking met team Voetbal & Veiligheid;
  • Ondersteuning van de afdeling wedstrijdorganisatie;
  • Clubbezoeken aan verschillende betaaldvoetbalorganisaties, zowel tijdens kantoortijden als op wedstrijddagen.

We zoeken iemand die vlot is in de omgang en die goed binnen ons professionele en enthousiaste team past. Deze persoon heeft voldoende zelfvertrouwen om zelfstandig naar betaaldvoetbalorganisaties te gaan en die daarnaast ook goed in staat is om geconcentreerd op kantoor kan werken.

Het betreft een meewerkstage van minimaal 5 maanden. Bij voorkeur heeft je opleiding affiniteit met deze functie. Er is ruimte voor een onderzoek of opdracht van school.   

  • Affiniteit met voetbal
  • Representatief – je gaat namens de KNVB bij veel clubs langs
  • Voldoende kennis van Microsoft Office
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • In staat zelfstandig werken
Meer weten? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Marit
Stage alert!

Ontvang elke week de nieuwste stages direct in je mailbox!