Stagiair Maatschappelijke Events

Stagiair Maatschappelijke Events

Niet meer beschikbaar
Stagebedrijf TOP Oss
Locatie Oss
Soort stage Meewerkstage
Opleidingsniveau HBO
Startdatum Per 1 augustus 2018
Periode +/- 6 maanden
TOP Oss
Meer weten? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Marit

Ben jij iemand die graag (maatschappelijke) evenementen organiseert/begeleidt en de handen uit de  mouwen wil steken? Dan is deze stage bij FC Oss een fantastische uitdaging voor jou.

FC Oss speelt in de KeukenKampioen divisie, het tweede niveau van Nederland. In deze competitie willen we uitgroeien tot een stabiele subtopper om zo ieder jaar mee te doen aan de Play-Offs. We gaan voor talentontwikkeling op alle fronten, liefst regionaal. Onze semiprofs krijgen de kans om een studie te volgen en werkervaring op te doen buiten het voetbal. Voetballers als Kevin van Veen, Ryan Sanusi en Tom Boere hebben onlangs via ‘ons podium’ de stap omhoog gemaakt. Jonge medewerkers stromen regelmatig door naar een nieuwe kans in het bedrijfsleven. En, last but not least, we zijn het kloppend hart van Talentencampus Oss, waar het onderwijs en ondernemers samen optrekken. 

Ook bieden we een groot aantal leerlingen uit het voortgezet onderwijs maar ook MBO en HBO studenten de kans om zich te ontplooien.

Je gaat aan de slag op de maatschappelijke afdeling. Hier ga je meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden, waarbij je belangrijkste contactpersoon de Operationeel Manager is en het Sport Expertise Centrum waarmee we een hechte band hebben. Jouw specifieke taken focussen zich op het organiseren en begeleiden van onze maatschappelijke activiteiten, denk hierbij o.a. aan het begeleiden van het goede doel, het Cruijff Court en de Old Stars.

Daarnaast kijkt je naast best-practices bij andere betaald voetbalorganisaties, om de maatschappelijke activiteiten verder te ontplooien.

We zoeken een gedreven en sportief/maatschappelijke student op HBO niveau die goed zelfstandig kan werken en pro actief is.

Actief in het verenigingsleven en ervaring met het organiseren van events of het geven van trainingen is een pré.

Het betreft een ‘meewerkstage’ van minimaal 5 maanden (3/4/5 dagen per week), met de voorkeur voor langer. We verwachten dat je bij thuiswedstrijden aanwezig bent.

Wij bieden en leuke en afwisselende stage binnen een professionele organisatie. Er is tijdens deze stage eventueel ruimte voor een onderzoek of stageopdracht vanuit je opleiding. Deze dien je in je sollicitatiebrief goed te beschrijven.

  • Kennis van maatschappelijke activiteiten
  • In staat zelfstandig te werken
  • Kritische blik en niet bang om vragen te stellen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Representatieve uitstrailing
  • Affiniteit met voetbal
Meer weten? Marit helpt je graag bij al je vragen over deze vacature. Bel Marit 0418 78 40 43
Marit
Stage alert!

Ontvang elke week de nieuwste stages direct in je mailbox!